Jsme vaše personální
outsourcingová agentura

Pomůžeme vám vybrat tu správnou službu

Potřebujete agenturního zaměstnance na jednorázovou nebo dlouhodobější spolupráci? Hledáte nového pracovníka do vlastních řad? Stačí nezávazně zavolat a pomůžeme vám zvolit tu nejvhodnější cestu.

Agenturní zaměstnanci

Dejte nám vědět, jaké agenturní zaměstnance potřebujete a my se postaráme o jejich ubytování, dopravu a další pracovněprávní záležitosti. Zaručíme se i za to, že jejich víza a povolení budou v pořádku.

Zjistit více

Personál do kmene

Uvolnila se vám pracovní pozice a potřebujete ji obsadit? Zajistíme vám nábor zaměstnanců. Za dodaného pracovníka zaplatíte jednorázovou odměnu a získáte garanci vrácení peněz, pokud nebudete spokojeni. Rádi mu pomůžeme s adaptací ve vaší firmě.

Zjistit více

Outsourcingové služby

Svěřte nám své činnosti, které nechcete zajišťovat interně. Postaráme se o vaše služby nebo výrobky a ručíme za zachování jejich kvality. Zajistíme kvalifikované pracovníky, vedoucí a koordinátory. Vše u vás ve firmě nebo kdekoliv jinde.

Zjistit více
Potřebuji poradit s výběrem služby

Kolik zaměstnanců potřebujete? Jaké kvalifikace? Jednorázově nebo dlouhodobě? O vše se postaráme.

Jsme personální agentura, která se zabývá agenturním zaměstnáváním, recruitmentem a outsourcingem. Spojujeme pracovní příležitosti s pracovníky z východní Evropy a zařizujeme jejich veškerou administrativu.

Na pracovním trhu se pohybujeme více než 25 let. Naše služby slouží nejen nadnárodním společnostem, ale i menším firmám.

První krok je na vás

Potřebujete lidi k vám do firmy? Zavolejte nám na telefonní číslo 727 842 055 nebo na sebe zanechte kontakt, my se vám ozveme zpět.


    Odesláním formuláře potvrzujete Váš souhlas se zpracováním osobních údajů.